Filter products No products found!
Edelsteen
Kleur
Sluiting

Nefriet Jade Dames Armband in 925 sterling zilver. (polsomtrek tot 17cm)

69.95

Nefriet Jade armband met prachtig facet geslepen stenen uit Brazilië gecombineerd met 925 sterling zilver.

Zilver is niet alleen mooi bij sieraden van edelstenen, ze versterken tevens elkaars werking, waarbij zilver een anti-bacteriële werking heeft. Jade staat bekend als de steen die geluk brengt en veel lichamelijke klachten en kwalen kan genezen.

Maat armband: Past om een maximale polsomtrek van 17cm
Breedte 15mm
Maat stenen: 15 x 10 x 5mm
Herkomst: Brazilië
Hardheid: 6 – 6,5
Chakra: Allen maar vooral op het basis chakra, het zonnevlecht chakra en het hartchakra.
Sterrenbeeld: Weegschaal, Kreeft, Vissen
Chemische formule: Ca2( Mg,Fe)5[(OH,F)(Si4O11)]2

Toegeschreven geneeskrachtige werking van Jade:
In de edelsteen therapie wordt jade volop gebruikt omdat ze veel klachten en kwalen helpen genezen.
Jade is een goede steen bij stress en migraine, heelt het zenuwstelsel, beschermt tegen fysiek en geestelijk letsel, is goed voor huid, haar en nagels maar ook het beendergestel en de spieren en hoge bloeddruk. Verder helpt het bij de volgende klachten; Reuma, jicht, galstenen, nierstenen, blaasstenen, vochtophoping, nier- en blaasontsteking, incontinentie, maagklachten, hoge bloeddruk en suikerziekte. Tevens helpt jade bij problemen met de vruchtbaarheid. Jade versnelt de genezing van het lichaam en geeft het immuunsysteem een oppepper.

Spirituele werking
Helpt je bij het vinden van je doel en leert je luisteren naar je lichaam. Het bevordert positieve energie en beschermt tegen negatieve invloeden. Jade zorgt ervoor dat je helder kan blijven denken in moeilijke situaties terwijl deze je energie geeft. Helpt bij genezing, geeft rust, mooie dromen en helpt bij verwerken van verlies of verdriet.

Opladen en ontladen: Jade kan met water worden afgespoeld, opladen kan door de armband in bergkristal- of amethist trommelsteentjes te leggen of door de armband een nacht in het licht van de volle maan te leggen.

De armband wordt geleverd in een luxe Marwitz sieradendoosje en aangetekend verzonden.

Op voorraad