Filter products No products found!
Edelsteen
Kleur
Sluiting

Kunziet Dames Armband met zilveren zirkonia tussenstukken (16cm)

89.95

Mooie Kunziet dames armband gemaakt van een dubbele rij Kunziet kralen van 6mm met 925 zilveren tussenstukken met Zirkonia.
De Kunziet is licht lila van kleur en heeft een mooie zachte uitstraling die met het zilver en de Zirkonia, helemaal tot zijn recht komt.

Werking Kunziet
Kunziet is echt een steen van de liefde en toewijding. Hij opent het hartchakra op zachte wijze en laat je liefdevolle energie stromen. Kunziet maakt zelfbewust, bevordert een sterke wil en helpt je om voor je eigen mening op te staan zonder anderen te kwetsen. Kunziet helpt je om de dwang tot controle los te laten. Kunziet maakt jeugdig en vitaal, stimuleert je logisch denkvermogen, helpt bij angsten, stress en vergroot het gevoel van eigenwaarde. Kunziet helpt je bij spirituele ontwikkeling.

Kunziet helpt bij het verbeteren van de hormoonhuishouding, maag, lever, spijsvertering, problemen met de schildklier, calcium balans, doorbloeding, verkramping, vaatvernauwing, trombose, spanningsspierpijn, zenuwpijn, trillen, beven en heeft een helend effect bij MS.

Polsmaat: tot 16 cm polsomtrek
Maat stenen: 6mm
Herkomst: Brazilië
Hardheid: 6 -7
Chakra: Allen maar het meest het hart chakra
Sterrenbeeld: Kreeft

Onderhoud: Kunziet kan je het beste reinigen door hem in het licht van de afnemende maan te leggen, opladen kan het best in bergkristal steentjes. kunziet kan verbleken in de zon dus leg hem niet in direct zonlicht.

De armband wordt geleverd in een luxe Marwitz sieradendoosje en aangetekend verzonden.

Op voorraad