Filter products No products found!
Edelsteen
Kleur
Sluiting

Chique sportieve Heren Armband 925 sterling zilver met Turkoois en Lapis Lazuli. (tot 18,5cm)

119.95

 

Chique sportieve Heren Armband 925 sterling zilver met Turkoois en Lapis Lazuli.

De turkoois kralen zijn ongeveer 8 cm rond en de lapis lazuli kralen 1,5cm bij 0,8cm. De armband past om een polsmaat tot 19cm. Mooie combinatie van donkerblauw, fris turkoois afgewisseld door kralen van 925 sterling zilver. Een echte eye catcher voor de liefhebber van unieke en tijdloze designs. De armband is geregen op duurzaam elastiek en is daarom ook vele malen sterker.

Maat: voor pols met polsomtrek tot 18,5cm
Herkomst: Lapis lazuli uit Afghanistan. Turkoois uit USA
Hardheid: Lapis Lazuli 5 – 5,5  Turkoois 5 – 6
Chakra: 3de(navel) Zonnevlecht, 5de Keelchakra, 6de Derde oog en 7de Kruinchakra
Sterrenbeeld: Boogschutter, waterman, Vissen

Lapis Lazuli helpt je om de waarheid te zeggen en jezelf te uiten en helpt bij klachten van keel, strottenhoofd, stembanden, zenuwen en hersenen en reguleert de schildklier.
Turkoois brengt evenwicht en werkt opwekkend en maakt het mogelijk om oorzaken voor geluk en ongeluk te onderkennen en onder de knie te krijgen. Werkt ondersteunend bij:  uitputting, een teveel aan zuur, jicht, reuma, maagklachten en krampen.

Onderhoud: de armband kan niet goed tegen water. Het beste kan je deze ontladen door deze op de aarde of in zout leggen of met wierook of salie te reinigen. Ook kan hij gereinigd worden in Hematiet trommelsteentjes of bij een Amethist, een Amethist geode reinigt en laad tegelijkertijd op. Opladen kan door hem in Bergkristal of Amethist steentjes te leggen, of in het maanlicht van de volle maan.

De armband wordt geleverd in een luxe Marwitz sieraden doosje en aangetekend verzonden.

 

 

Op voorraad